На стор1нках тебе я в1дшукала...

На сторінках тебе я відшукала.

На сторінках. де є печаль,

Де смуток є за рідним краєм

І серця туга. як печать.

Тож моє серце відгукнулось

На палкий щем тої душі.

І та печаль мене торкнулась,

Пірнула в очі я твої.

А в тих очах веселка грає,

Співа любові водограй.

І світлий сум за рідним краєм

Не тьмарить серця небокрай.

Нас об"єднала Україна,

Сади вишневі і земля.

Нас мова матері з"єднала

І ти мені вже, як сестра...

За тебе я молюся Богу

І так прошу:"Не зрань душі!

Ти відведи сердець тривогу,

Помилуй нас. І захисти!"


Рецензии