Iсторiя безрадiсних хвилин

Історія безрадісних хвилин,
Де кожен крок - проекція образи,
Де хутким вітром обіймає фрази
Нестримана мелодія журби,
Що ти колись так ніжно малював
На підвіконні слайдами любові.
Чому ж тоді не склалися дві долі -
Поезія і хуліганський нрав?
Історія безрадісних мовчань
Марнує моє серце у неволі.
А я хотіла крилами до волі,
До обрію шасливих сподівань!


Рецензии