Сплин

пишу тобі листи довгі, короткі, різні. Вконтакті
перегортаю думки, як дівча  пошматоване  ним плаття.
не сумую, не відчуваю, не спалахую, не закіпаю.
розум чітко штурмує життя, душею все більш засинаю.

сон умисний, натужний, біль схожий на летаргію.
головне в процесі, щоб по тобі не замовили літургію.
живи собі тихцем, спи сумлінно, нукому не потрібна душа
потреби сучасної більшості плинуть від гашиша до лаваша.


Рецензии