Гостей сво1х чекаю...

Гостей своїх чекаю...
Ось-ось прийдуть!Я знаю,
Чим зможу  догодити
І душу їм зігріти.
Тому я поспішаю!
На кухню завітаю,
Згорну я всі печалі,
Щоб не додать до чаю.
Сама собі всміхнуся,
Швиденько повернуся,
Свій чайник приготую
І в нього налаштую
Пелюсточки троянди
І чебрецю з гірлянди,
З гірської полонини
Рути-м"яточки стеблини,
Трішки  материнки,
Меліси з торбинки...
А тоді ще покладу
Чорний чай я до ладу!
Все  приправлю ніжністю,
Зимовою  свіжістю,
Палким вогнем любові.
Хай будуть всі здорові!
Сьогодні відзначаєм
Славетне свято чаю...


Рецензии