У мо мами оч волошков

У моєї мами очі волошкові,
Очі проліскові, ніби неба синь...
Їх не позабути вже мені ніколи,
Бо ті ж самі очі має і мій син.
Кидаю я погляд в милі оченята,
Подумки ж лечу я в далечінь... До вас!
Як живеться, мамо, в небесах зірчатих?
Ви вже відпочили від турбот про нас?
Порадійте, мамо, з нами за родину!
Ми всі тут, близенько, поруч біля вас...
І нема години, і немає днини,
Щоби не згадали про тодішній час!
Ваші очі, мамо. з нами поусюди,
Погляд ваш ласкавий зігріває нас.
Не сумуйте, мамо! Скоро осінь буде,
Ми привіт пошлемо з журавлем до вас...


Рецензии
Хорошо КАК написали, Саша)
УДАЧИ ВАМ НА СТИХИРЕ)

Оксана Нездийминога   15.12.2011 22:09     Заявить о нарушении