Св1ча пала на стол...

Свіча палає на столі,

Танцює тінь завзято...

Ми сидимо рука в руці,

Милуємось багаттям

І мовчимо. Ніхто не мовить

Слів потаємних. Ще не час!

За нас тепер свіча говорить,

Нечутно молиться за нас.

У келиху вина зоріє

Свічі загаслої печать...

І хочу я, щоби згоріла

Разом зі свічкою печаль.
В вині щоб розчинилась
І зникла назавжди,
А двері прочинила
В любові світ палкий...


Рецензии
Лирично. Романтично. Красиво. Спасибо за чудный украинский язык.

Френсис   15.12.2011 22:26     Заявить о нарушении