Хыялларым нигэдер бишектэ

Хэллэр минем бик якшы
Тэмле чэйлэр эчеп утырам
Бер кунагыда ишекне шакымый
Кичлэрне ялгызым кичерэм

Барам карыйм тэрэзэгэ
Туктап тагын тыннап алыйм
Сихерлэнгэн эллэ бу бусага
Эллэ дога укып карыйм.

Килмэсме икэн ишеккэ
Берэр ялгыз бэндэ
Хыялларым хаман бишектэ
Э мин котэм кондэ.


Рецензии