Сину м1й любий, мое зернятко...

Сину мій любий! Моє зернятко!

Так хочу глянуть в твої оченятка,

Хочу пірнути в проліска синь,

Хочу збагнути неба блакить.

Хочу відчути серця биття,

Хочу забути  смуток буття...

Радість виповнює серце моє:

Їде до мене щастя моє!


Рецензии