Кружляе в1хола вишнева...

Кружляє віхола вишнева,
Кругом вишнева заметіль.
Я йду до церкви.Йду до Бога!
Мене зустріне радо Він.
Там,  в домі Божої  молитви,
Міцніє  дух, душа співа.
Побачу там я очІ Божі,
Його тепло відчую я.
Там силу мудрості щоденно
Я пізнаю в Його словах.
Там набираюся натхнення,
Вбираю міць своїм  ногам.
Там наберуся  сили в Слові.
Навчусь молитвам я святим,
Щоби стояти у проломі
За всіх близьких. І за чужих.
Щоб  стати рідними навіки
все подолати до кінця.
Щоб разом все перебороти!
Дійти до неба. До вінця.
Кружляє віхола вишнева.
Весна буяє. Все в цвіту!
В тій заметілі я вишневій
До Тебе йду... До Тебе йду!


Рецензии