Омр1яний 1 довгожданний...

Омріяний і довгожданий,
У  Бога вимолений  син!
Вже не здається світ примарним,
Бо засіяла неба синь.
Синь неба  крихітки-синочка,
Як два озерця для душі,
Мов кришталева та  росинка
Уранці в  квітах на  зорі.
Синочок мій  - то нагорода!
То моє щастя у  житті,
То Бога дар, моя відрада,
То моє сонце, подих мій.
Бог приголубив мою долю -
Хліб  материнства дав пізнать!
І маю вже не  просто сина.
Я маю крила, щоб літать...


Рецензии