Я хочу згадати минуле...

Я хочу згадати минуле,
Пірнути у вирій буття.
Скупатись у щасті минулім,
Зігріти свої почуття.
Згадалась моя Ковалівка
І хата батьківська стара…
Поліни русява голівка
Це старша за мене сестра.
Братів своїх старших люблю я.
Яшка, Олексія, Ванька.
Сум вічний за братика Вітю,
Якого на світі нема…
Обожнюю менших сестричок!
Любашу, Катюшу ще двох,
Тетянку з Миколкою братом,
Найменших із нас десятьох..
Так гарно було жити разом
У рідній домівці! В теплі,
Добрі материнської ласки,
В суворій батьківській руці.
Наш батько і мама - то вічна
Криниця святої води,
Любов наша й пам"ять довічна,
То віра в добро назавжди.
Низький їм уклін за родину,
За те, що навчили любить.
І думи завжди до них линуть,
Як серце й душа защемить...


Рецензии