Свято чаю

   

Гостей своїх чекаю.
Ось-ось прийдуть!  Я знаю,
Чим зможу  догодити
І душу їм зігріти.
Тому я поспішаю,
На кухню завітаю.
Згорну я всі печалі,
Щоб не додать до чаю.
Сама собі всміхнуся,
Швиденько повернуся,
Свій чайник приготую
І в нього налаштую
Пелюсточки троянди,
І чебрецю з гірлянди,
З гірської полонини
Рути-м"яти по стеблині.
Трішки  материнки,
Меліси з торбинки.
А тоді ще покладу
Чорний чай я до ладу!
Все  приправлю ніжністю,
Зимовою  свіжістю,
Палким вогнем любові.
Хай будуть всі здорові!
Сьогодні відзначаєм
Славетне свято чаю...


Рецензии