Ми вс1 маемо гол1вку...

Ми всі маємо голівку,
Носик, ротик і дві щічки,
Ручки дві та двоє оченят.
Ну, а пальців - цілих п"ять!
Як окремо - той великий.
Поруч - пальчик вказівний,
Що найдовший - то середній,
А четвертий  - безіменний, -
Він з мізинчиком стоїть...
Ще у мене дві долоньки.
Як я трохи їх згорну,
Вийде жменька невеличка,
Де цукерки я кладу.
Як дві жменьки я докупи
Міцно-міцно притулю,
Буде пригоршня цукерок!
Я їх мамі віднесу...


Рецензии