Раз, два, три...

Раз, два, три, чотири. п"ять!
Нумо, дітки, станьмо в ряд!
Підрівняємо носочки
І наверх піднімем очка,
Щоб шеренга вийшла в нас
На "відмінно"! Просто клас!
Як  повернем ми направо,
Буде в нас колона славна.
Підем радо крокувать,
Раз, два. три, чотири, п"ять!..


Рецензии