Ми два братики-дв1йнята...

Ми два братики-двійнята,
Хоч і схожі - не близнята.
Брат Мироша.Брат Михась.
Ось такий тандем удавсь!
Хоч не зовсім ми дорослі,
Та вже маємо ми досвід:
Як на кухні брязка посуд,
До обіду нас запросять.
Буде мама годувати,
Щоби сил нам додавати!
Як татусь зайшов до хати,
Будем всі ми реготати!
Ось так, ситі і веселі,
Ми зростаємо в оселі...


Рецензии