Я гордо дивлюся на прапор...

Я гордо дивлюся на прапор,
На поле хлібів  і неба блакить.
Я дякую землю, всміхаюся радо:
У вільному небі нехай майорить!
У вільній країні  хай будуть
Всі вільними люди завжди.
Я дякую світу за чудо!
За прапор. За волю.За мову,
Яка соловейком  звучить.


Рецензии