Який чудовий подарунок...

Який чудовий подарунок
Ці квіти! Ніби діамант...
Та найдорожче мені  слово,
Бо серце й душу зігріва.
Хороших слів
Занадто не буває!
Прошу, не крийтесь, говоріть
Простими звичними словами:
"Люблю...",  "Чекаю..." чи "Твоя  навік..."
Скажіть матусі: "Люба мамо,
Я так сумую! Зустрічай!"
Коханому в розлуці: "Сил не маю
Тебе діждатись! Повертайсь!"
Тоді засяють рідні очі,
Згорнуться смуток і печаль.
Прошу  вас, говоріть слова  хороші
Усюди! Повсякдень і  повсякчас!


Рецензии