бай-дуже

зачинені наглухо вікна у привокзальних барах
і вічні цінності тонуть у їхньому густому диму
всі мов змовляючись всілись у люблячих парах
дякуючи коханцям і напівсухому вину
коньяк тризірковий сьогодні уже не в моді
та закарпатські виробники втрачають ціну
годі вертатись назад, жити вчорашнім - годі
ніч огорне усіх у пітьму
гроші друкують в напівпідвальних приміщеннях
банки зачинені на переоблік щодня
я вже гублюсь у цих аморальних знищеннях
у цих нереальних проблисках юного дня
він як бойскаут готовий до всього і зразу
він має з собою все необхідне для нас
та не показуй свою відразу
у дивному світлі надуманих фраз
все що сьогодні сталось
коханці на узбіччах
короткі спідниці снів
сталося - як гадалось
збулась не наша притча
у кожному голосі звуці мережаних слів
у барах штучні вазонки із квітами що не пахнуть
фіранки припалені цигарками ледь-ледь закривають вікно
пробуджуючись із сну ідеш мимоволі щоранку
бо тягне страшенно туди де проллєтся вино

а привокзальні бари живуть безсмертні
вони ж бо існують не через прибуток лише
на те чи отримають кошти чи пАдуть померлі
їм бай-дуже


Рецензии