кацяняцi

Зачыні мае вочы
сваёй цёплай далонню
я памру заўтра ноччу
а быць можа і сёння
 
Захавай маё сэрца
ад позіркаў глыбей
і нікому! ніколі!
распавядаць не смей
 
Ты Душа мая. памятай
прашу не забывай
тое, што было ў нас з табой
ты трымай і кахай

                30 ноября 2011г.


Рецензии