fornemmelse for sne

du vil taenke  sne sne sne
du vil vaere sne
du kan fornemme sne sne sne
stakkels dreng uden et navn jeg har glemt dig
du kommer med sneen til mig du haelder ud i taarer
med rimfrost
i soevn
natten fjerner ud de blaae vinger
moonen vil drikke dig men du
bliver ved at gaa
vinden river regner fra dine skuldre
der  ingen stier og veje som opfylder
i moerket
du vil taenke sne sne sne
du vil vaere sne
du kan fornemme sne sne sne
og bevaegelser er frosne omkring de forskellige staerke sanser
det er trist at smelte paa varme kul
  Jeg vil ikke kalde dig jeg gider ikke undskyld
der er nogen da bare kan  mens du er i moerket
  gennem en vanvittiges sjov sandhed
over stribet overgreb
der findes mange gader i byens tomme taler
som bliv oprettet ud fra det ene oejeblik
du vil taenke sne sne sne
vil vaere sne
du kan fornemme sne sne sne
mister sine haender midt i et kys
aabner dine oejne - saa er der kun hvide oerken
kun taemme gnisterne falder ind i frosne kiler
hvilken maade vi liver paa  vi kan enten live
uden dans
og det er derfor jeg siger
du vil taenke sne sne sne
du vil vaere sne
du kan fornemme sne sne sne


вариант на русском здесь: http://stihi.ru/2011/12/14/453 


Рецензии
Добрый день. Простите за любопытство, а на каком это языке?

Александр Воклов   15.12.2011 10:06     Заявить о нарушении
это датский.
просто стихира не отображает нестандартные символы датского, пришлось криво транскрибировать ((

Алекса Дракуд   15.12.2011 11:53   Заявить о нарушении