***

А за вікном тихо шелестіло
листя.
Я сидів за столом, руки танцювали на папері,
Я обернувся, тихо заскрипіли двері,
Ти ввійшла в моє життя. Наївно чиста.

Ми разом йшли дорогою додому,
Я не вірив, що може щось змінитись,
Можливо ти хотіла одружитись,
А я просто відчував смертельну втому.

Я стояв на пероні, тихо чекав на поїзд,
Позаду були роки і наївні дитячі мрії,
А ти і далі чекала на якісь мої дії,
Хоча для мене це все була випадковість.


Рецензии