***

загублені душами,
приправлені попелом,
травмами,
людським егоїзмом,
залишились бік о бік
нещасними.

залишилась можливість
залишитися цілим
у колі єдиним,
забутим, загубленим,
більше не вразливим.

готовий до бою,
готовий вбивати,
знищувати, завдавати болю,
нехай лише пройдуть три хвилини.

моє Я здійснило неможливе. 


Рецензии