Бо ж зарэ Дева чыстая аж явыться ко мне ш!

Тут гондэ мы схопылыся
И шпарко натто выбрывся.
Бо ж зарэ Дева чыстая аж явыться ко мне ш!
И в битвы со й звырыщамы
Мы пырымогу ш з выбрыкы
Получым прам быспичные.
Ты бачтэ но на Васыле!

КомэДыя Ш зрогБыкЛакСя:
ЗуСИМ з рогив скопытывся
О гэтой во Ж МыкыТочка.
Шо в точку ш аж прам пЕн вш.
Ны в нич, ны прамо в зироньку
Ны нэбуська Сь ны й выняньчыв.
Стрылоё сынька вздыбыЛась
Од ласКый Васыле.

Ну, гармонист высёЛыньКый
Прам лынэ О Ж до жоночкы ш.
Шо кышы Б повыМотВала
НазавШыс Ис поэт.
Ну, стыльКый наЗагСовВыйВай
КанФеток прам одБорНыньКых,
Шо  прам клянусь Я чоботОм:
Ну, бачыв гэтэ фсэ.

О так от день рошДень
ПровоДым мы вш з Базэй.

Вси спеть давно высёлынькы.
А мы от вам тут шося бы вж.
Хоть пацюрКив гоборВаных,
ВАХ, всучым от ужэ Б.
Ну, вжо П давно ЕК ПОНОчы, Х.
А мы чыхХайм на ОмМуля:
Та хай хоть тут  скуроЖыкЦяк!
А нахВихк ТАНь таньч з дзед!  ШоСь вин ны тэ нысэ! Ну, Ш срэтНя Ш школ поймэ
СтукДента жызьНи й всэй.

Бы й САТАНА НАТАС
Напойить мэдОМ вас.

Хавайтэсь от любиМыньКых
В посьЦильКу П но П ***Ций сёби Зь.
А наСцё помогци хоць бы-К
Коморку Сь натоПыць.

Та й вот, ВАКзаль, блинь на й дваИХ.
Янов увэсь шумыть:
Та шо-то за мукЗык явыфсь,
Сцо й бороДа взь в МУКцик!? Да, граЕх ны щадзя фсих сылк колХозНик Васька Брыськ.
Оно Б пляНет спаСци
От сранНыньКых  ТЯТькиф з жыдКИ БР.


Рецензии