Забути

Хто я є?
Хто для тебе..Я?!

Я знаю, ми були с тобою
як люди, що не розуміли
життя і майбутнє.
Я хочу забути все те,
що минуло,
але я не хочу забути тебе.

Забуду сни,
де ми с тобою на війні.
Забуду те,
колись що було для мене все!

Я маю мрію на спільне майбутнє
та хочу збагнути,
чому не можливо,
щоб це відбулося,знайшлася надія,
що помремо в одній могилі.

Забуду сни,
де ми с тобою на війні.
Забуду те,
колись що було для мене все.

Я маю мрію.
Знайшлася надія.
Що помремо в одній могилі.


Рецензии