Бульба

Бульбу  любiць наш народ,
Садзiць бульбу кожны год.
Бульба – хлеб другi  у нас.
Смачна страва кожны раз.
А аладкi бульбяныя
 Зiхацяць,як залатыя.
Кожны блiн глядзiць цудоуна.
Бульбе радуемся сёння.


Рецензии