останнe зiзнання

мої друзі вконтакті репостять твої вірші про наші стосунки.
я на це реагую бездійно і напевно вже якось байдуже.
на новий спільний рік доведеться готувати тобі подарунки.
а я навіть не знаю що тобі побажати, мій д р у ж е.

якось зимно доволі завершилось наше кохання.
не хотілось з тобою прощатись, бажати удачі.
бо я знала, що тихо повинно звучати останнє зізнання.
без фальшивих благань, повертань і без плачу.


Рецензии