Розпач

Давно уже змирився з тим
Що вечiр наступаэ пiсля дня
I темнота пануэ над усiм
I зло в менi й нема добра

I ти пiшла й необернулусь
Залишила й самотнiсть нарекла
У сiрiй масi загубилась
I не мене ти iншого найшла

А що менi робити я не знаю
Чи ще шукать тебе,чи варто вiдпустити
Бо ж бiля мене ти не знайдеш раю
I ти зiмною вже незможеш жити

I буде мучить сумнiв гiркий
Що ти була для мене сном
Самопнiй мiсять бiля зiрки
Дружив з добром дружив iз сном


Рецензии