наш виб р

Дивлюся в твої очі
І бачу там тьму.
Навіщо довгі ночі,
Тай нічку одну...

Ти дивишся на мене,а бачиш дитя,
Усміхаєшся до мене і йдеш в забуття.
Ти не віриш мені і в мої почуття,
Але знай,що ти це моє життя.

Я не знаю,як довести і що казати,
Але я дійсно вмію кохати.
Знаєш-мені не легко тебе так чекати,
А тепер я не хочу тебе забувати.

Болячи чути слова такі,
Але винні ми в цьому самі.
Ці два вибори вони наші,
На жаль, але вони такі-

Ти один і  я одна,
Ти самий і я сама,
Хоч на вулиці весна
Та не винна в цім вона....


Рецензии