***

Вже сотню раз прощався я з тобою
Та вчора ми прощались назавжди
Ти опустила очi i походкою сумною
Пiшла вiд мене в нiкуди

Ти опустила очi й руку мою стисла
I тихо-тихо прошептала
Що це все сталось ненавмисно
Що нехотiвши закохала

"Ми рiзнi,нам не бути разом
Це зрозумiй i будь щасливий
Ти все забудеш тiльки з  часом
Пробач,уже немаэ сили

Ось i настав цей час останяя хвилина
Ти ще на мене трохи надивись
Тепер iди й пробач що не любила
А я пробачу що мене любив"


Рецензии