Пiсня Тиша

1
Нас розділяє з тобою стіна,
Оку невидима і невідчутна.
Нас розділяє лиш тиша одна,
Страх із несказанних мрій і ілюзій.

Хай на обличчі нічого нема,
Але в душі все кипить і вирує.
Я б неодмінно сказала сама,
Але коли ніхто не почує.

Приспів
Тиша... тиша...
В серці... в серці...
Б'ється... в'ється...
І не один із нас не посміхнеться.

Тиша... лише
В серці мертвім
Б'ється в герці
Те почуття що уже не озветься.

Лине - гине...
Це не мине...
І не залишить
Якщо не розірвем цю тишу...

2
Ми мов нерідні ідем уперед
По паралельних струнких галереях,
Не помічаєм, хто поряд стоїть,
Лиш твої очі шукають де я.

Ми собі самі пастку звели
Із небажання сказати, що хочем,
І тепер тільки німії сліди
Марно шукаємо кожної ночі.

Приспів

3
Що тепер скажеш, про що промовчиш -
Хіба тепер це значення має?
Ти посміхаючись поряд стоїш...
Ти повертаєшся - тиша минає.

Приспів


Рецензии