Пiсня Башта Дракона

1
Стоїть башта над прірвою у моїх снах,
І під скелями темнії хвилі бушують.
Що це - дар чи прокляття, бажання чи страх?
Я кричу, я одна, та ніхто не почує.

Кружить в небі дракон, розсікає крилом,
Прорізають пітьму блискавки, мов бажання.
Я не хочу лишатись одна із цим злом,
Я не хочу лишатись одна з цим стражданням!

Приспів
Я так хочу повірити що ти прийдеш,
Я не хочу не вірити в те, що забудеш,
У холодних обіймах залишиш мене,
І я знаю - ти прийдеш, мене зачаруєш.

Я так хочу повірити твоїм очам,
Я не хочу в пітьмі проклинати всі ночі.
І вогненне крило розірве небеса,
Серце плаче, бо більше одне буть не хоче.

2
Промінь сонця крізь хмари проб'ється на мить,
Крізь вікно залетить, подарує надію,
Допоможе згадати про неба блакить,
Допоможе згадати про всі мої мрії.

Захитаються стіни, розсиплються в прах,
Будуть знищені правила і заборони,
Згине птах безнадії у темних вирах,
Згине символ самотності - Башта Дракона.

Приспів

3
Я блукаю у снах, я блукаю в думках,
Пролітаю крізь світло і тінь я стрілою.
У зелених лісах, на широких степах
Я тепер не одна, бо ти поряд зі мною.


Рецензии