Життя вимiрюю

Життя вимірюєм добром...
Душі поривами відваги,
Сердець кохаючих теплом
І мріями шаленої наснаги.
З'єднавши руки в час стрімкий,
Ми поєднали наші долі.
Такий безудержно п'янкий
Майбутній день іде до волі.
В той край, де звірене буття
Наситить чиста прохолода,
Веде насичене життя
І долі ніжної природа.


Рецензии