Оплачено любов ю

Оплачено любов'ю за розлуку.
Оплачено любов'ю за сльозу.
Оплачено любов'ю мою муку.
Оплачено любов'ю за грозу.

А дні були чорніші за безодню,
І йшла земля з-під ніг, як в ураган.
І як на плаху клали в отій Кодні -
Так мучив і терзав мене обман.

Ти виніс на руках мене з полону
І сяйво в душу влив, мій Світозар.
В любистку рук твоїх потону
І Богу дяку шлю за щедрий дар.

2011 р.


Рецензии
Що більше надихає ніж кохання, напевне зрада...

Сподобався вірш

З повагою,

Богдана Синюк   16.12.2012 16:25     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.