Vyt!

Мне скуЧно и груСтно.
И неКому руКу й пойДаць.
ПойУт все Ш про Уток.
А качКИ Сь ниДзе й не й СИКдзякЦь.

Так шо Ж это туткы.
Нывжэ а ны МА Й ны й талант?
Ну, шоб дэ хоть хто
Да на музьИХку П
Нась це й ПальТо Б. - ТоБи Б но Ж БОТинКый в сукНох да ф паньЧох! -
Да шо гэто гондэ вжэ Хтось!..

Не, так не пайДзёць!

- А вот шо наПыСар...
До Сары Ж...
Чы шо вш...
Вытэ там чоГох
ГынДыво?

Жуть МНЕСКУ Ш,
ЕК СКУШхайЮць Сом


Рецензии