знову егоцентричне

краще ніж живеш - не будеш жити
доки ладу в сердці не знайдеш...
і ніхто не вчить рибу як плити..
та життя не сцена й не манеж..

як ти житимешь чи мисли ранком,
як до школи йшов собі тихцем..
і я теж не люблю везти санки...
але звикла завше буть взірцем

нащо звикла? як? і хто був поруч?
хто тебе питався:"як ти там?жива?"
я чомусь завжди іду ліворуч
я завжди кажу, що Я - права


Рецензии