про себе

якщо я напишу себе
навряд чи буде це цикаво
 бо не велике я цабе
і замість крові в мене кава,
 а замість мозку - світ, як є ,
а замість сердця - купа болю...
 ще не пізнала я себе ...
іще не випустила в волю


Рецензии