Котик

Котик,що щиро поглядом манить
Віриш і думаєш - він не обманить
Віриш і в те,що він скривдить не вміє
Але ж образа в душі в нього тліє
Меч за спиною у нього не взрієш
Душу і серце для нього відкриєш
І не помітиш,як мить та настане
І з ніжного котика звір лютий стане
Враз ніжні очі кров'ю нальються
Лапки тендітні ,вмить мужніми стануть
Зло і добро ,в ньому, в бійці зійдуться
Й на певний час всі образи розтануть...


Рецензии