в твоему напрямку авто

В твоєму напрямку авто
так швидко мчать.
Ні пари з вуст, ні віст ніхто -
усі мовчать.

І телефону чорний ріг
затих, мов лут.
Бо тільки й вимовити зміг:
- Ти з ними, Брут!





2004


Рецензии