Яка в нас пацяРуха!

Тычы, Рыка моЙИХ СциХов!
Хотя я ныц ны розБыраЮсь
А ны в комПоты матк Гутовськ,
А ны у ф сциКунКах МарЯнок Ш.

Тут гонДыво мни встаВыв хтось
ЯкыхСяг моцНых КасьПийРовСкых.
И, О, дывысь, ужэ й гохТоф
Якыйся вийРусь гондэ довСькый!
Иль наВыть с ТАХАнРох!

В мынэ Е Маты, можэ, больш,
Чым нека швайка й швабра Козка.
И Дасьць ля мни на Дэнь РошДинь
Росы хоть неКый з Нэба Грома.
А то дывысь на ЧИРвякиф!
Воны вжэ знаЮць, дзе Е й коска. Ну, кали спрыг ад Нинк.

А мы ВЧИРА тут спаты лиг
З РАВИ ШанКар ий КараЛёва
ДачКою Ж праМА Й от обЛиз ув мэнэ аж яхвЗык од КоРал.

Да шо ты! Дэ ты даш ля йий! Ну, хоть СтрахНихЦуг БройЛярв.
Да, ЗАВАРИль Василь  чяИХщь!
А я от, бачь, здаРова Ж?

Мы Чяю на – а нам ЧИРпак
НахСат! Бо эфта злоЕ Ж
ЧаГохТаг мы накайВыйРаф Ш. Да, вах, ух ФАРАона Зь! 

Ныхто ны хоЧях наВат ВАТ
ЯкоГах Света БоГА Й.
Да мы ий так от, бач, ятВяг
УзНамШыс вчоРа й в торБах!

ХоДыв ВЫДьМак от дэсь дох Кляч.
А в Змей сыдыть панЧоХа Ш.
И нас вжэс бугДэк охБугВать
Да В САНИ да слыПоГах.

ХАДИ Зь сюДык, МАЙн КампФарДыч! ВДИХА хаць сфийЖий озьДух!
А то, блин, зя наць нахПырДзиф
Уф КлясьСен ЦимМер хорДых:
Да я Б!..да мы П!.. писТольЛяф!..
ухСИМ СИМаргл блатНым!

УДУХА й скруХа й, Божэ мий,
Яка в нас пацяРуха!
Иды Ж сюды, мий друг дурНый!
Я дам ТоБиг Биг з БугОМ! О гэтак дай нам Сичк. ЕК Як са й ПлугОМ.


Рецензии