на жаль

Невже це ти? Очам не вірю
Ти підійшов і обійняв мене...
Та ні, на жаль я тільки мрію
І день за днем повільно лине..

Ми  йдем з тобою веселою юрбою
І серце розквітає у цвіту
Не можу намилуватися тобою
Стоячи з тобою на мосту...

Ні це  сон,це сон...Тебе немає
І це усе не наяву
Надія моя догорає
Не знаю чи до завтра доживу...

На жаль ,але ми з тобою чужі
Надія моя догора...
Серце моє на межі
А "нас" так і нема....


Рецензии