Posrealisma cilveeka filozofija

Vientul`s` cilveeks zem tuks`aam debesiim.
Te katrs par sevi.
Vai jautaat Saulei, vai jauaat meenesim,
Kur atrast Tevi?
Uz uudens raibums, krit pel`k`ees lietus.
Viss – mums ir domaats? Kaads savaads likums.
Vai mees te – meesli, uz Zemes lieki,
Un zemee likti naakotnes liik`i?
Tik skaabi ieks`aa, ka nav jau prieka
Tie dziives prieki, tie saldie k`irs`i.
Tas viss, kas zinu, ir tikai nieki.
Kaadel`;  man dziivot, ja veelaak mirs`u?

Меня сегодня попёрло писать стихи на латышском. За возможные грамматические ошибки приношу извинения, если вы их видите - просьба исправить.


Рецензии