Нiч i я

Ніч і я. Місто зморене спить.
Грають марно у келиху чари.
Стелять пОстіль для місяця хмари -
Неповторна, зворушлива мить.

Підбивають перини пухкі,
Потакають його забаганкам.
Звабно сяє зірниця-коханка
Мерехтлива, в сорочці легкій.

Із задуми не виберусь я,
В ніч дивлюсь зі свого підвіконня.
Не беруть мої чари безсоння,
Б`ється пульс: ні-чи-я, ні-чи-я...


Рецензии