Чорнi вуса

Я люблю тебе, кохана,
Я про це спiвав в пiснях
I для мене ти жадана
Наяву i навiть в снах

Синi очi, чорнi брови
Млiє серденько моє
Та у мене, моя люба,
I для тебе дещо є…

Приспiв:

Чорнi вуса, чорнi вуса –
Моя гордiсть i краса,
Мої вуса, чорнi вуса,
Україна знає вся

Я до тебе посмiхнуся
I вiдмови не боюсь,
Коли пiсню заспiваю
Й пiдкручу свiй чорний вус!


Я вiтав дiвчат зi святом
Їм нарциси дарував,
Хоч було дiвчат багато,
Кожну нiжно цiлував

I дiвчата шаленiли
I ставали дружно в ряд,
А коли б не чорнi вуса,
Цiлувалися б навряд!

Приспiв.

А пiсень у нас багато,
I жiнки в нас – просто клас!
Будемо для вас спiвати
I любити будем вас

Хай кохання в серце ллється
I не старять нас роки!
Вiдпускайте чорнi вуса
Для жiнок, чоловiки!

Приспiв:

2. Варiант приспiву :

Чорнi вуса, чорнi вуса –
Моя гордiсть i краса,
Мої вуса, чорнi вуса –
Це ж не просто волоса…

Якщо маєш чорнi вуса
У життi, про всяк момент,
Чорнi вуса, чорнi вуса –
Це козирний аргумент!


Рецензии
Чорнi вуса, чорнi вуса –
Як смола вони чорнi,
Чорнi вуса, чорнi вуса –
Наче мед вони смачнi…

Владимир Платоненко   18.10.2013 21:35     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.