Тлiння...

            "Усяке добре давання та дар досконалий
            походить згори від Отця світил, що в Нього
            нема переміни чи тіні відміни" -
                Біблія, Якова 1:17.


Заспівайте! Не цурайтесь
Того, що Наго'рі.
Самі судом не займайтесь -
Буде в Його по'рі.

Ви свої всі запитання
Вгору адресуйте -
Бог відкриє що до чого
(Просто не жартуйте).

Бог негідне не дає,
Бо ж не зиче злого!
Те, що маємо - своє,
Гріх привів до нього,

Це прокляття покоління
Не одного віку!
От і бачимо лиш тління...
Бог дарує втіху.
               07.12.2011

Відгук на:http://www.stihi.ru/2011/12/06/3653


Рецензии
Не даремно ж заповідь Божа свідчить: "не судите, та не судимі будете".

Сергей Лебедев-Полевской   07.03.2012 02:29     Заявить о нарушении
Да.всё так! Спасибо за понимание!
С уважением,

Людмила Дзвонок   09.03.2012 03:11   Заявить о нарушении