отцем

і мені байдуже чи відчуєш себе людиною
коли сердце б*ється між ребрами в пісні такт
за теорією ми всі створені глиною
і всіх забере із життя теракт
і мені байдуже чи знаєш ти звідки я ось тут
чи здогадуєшся що за чумацький шлях
я перейшла щоб побачити твоїх рук
і заплутатись у словах
і мені байдуже чи ще колись ти запитаєш моє і*мя
я перетворюсь у падолист, бо листя мені сім*я
а ще чекаючи на листи .конверти штрихуючи олівцем
мені ввижаєшся щораз ти.
святим
пакистанським
отцем


Рецензии