Й нинi Ненi

Чую, старі слова; мабуть, ще з моїх пра-пра-пра когось чи й усіх?
   Це ж вони, знову: ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня??
      Бо гулі-гулі голубам, а дулі й кулі — ворогам???
         Вікопомним каїнам!
            Яничарам-виродкам!!
               Та рідненьку й Богу Неньку — не оддам й не продам!!!

                і співаю Шану я...
                Ненечці й з торбАми!

                а й Тому, Хто Нагорі:
                ні; у решті з нами?

                виспіваюся, замру...
                далі що й співати!!

                "Ще не вмерла", як я мру:
                й найрідніша ж; Мати??

                чи й безсмертніш Її муки —
                й заспіваніш воля!!!

                й душа репаніш за руки —
                й надлЮдська недоля???


Рецензии
Заспівайте,не цурайтесь!
http://www.stihi.ru/2011/12/07/10743.
Божих благословінь!

Людмила Дзвонок   07.12.2011 23:45     Заявить о нарушении
то й подумки співаю!
нидіти, - цур і пек!
тим печалям поперек,
поздовж радість маю!
-----------------------
дякую дуже, щиро, та накликаю і на Вас благословення!

Зозуля Юрий Павлович   08.12.2011 00:32   Заявить о нарушении
Дякую!
З щирістю - Людмила.

Людмила Дзвонок   08.12.2011 16:30   Заявить о нарушении