БIаьргашна го бIаьргаш

БIаьргашна го бIаьргаш,
Балдаш го царна,
Духар а, болар а къасто уьш деза.
Кура ву, эли ахь, тийжаш ца гарна,
Кураниг лери ахь, сан дог ца гарна.
Ткъа дог гург бIаьргаш дац.
Дог ган дог деза.


Рецензии