Безам белча

Безам белча,
                нах ца боьлху тезет хIотто,
Безам белча,
                лаьттах и ца буллу.
Даг чохь хуьлу цуьнан лахьта готта,
Цхьаннан-шиннан бIаьрхи долу дуьра.

Хьох, сан безам, тIаьххьара дIакъаьсташ,
Байлахь йисна сан къоналла йоьлху.
БIаьрзе хилла, къора хилла, астагI
Кхерстар ю и, Iаьржа бедар йоьхна.

Ахь со когашIуьйра ваьккхи лайла,
Ахь со вага вити маьлхан кхерчахь.
Марша Iайла, безам, марша Iайла,
Сан къаналло дойла хьуна геч а.


Рецензии
Ахь со вага вити маьлхан кхерчахь.
Марша Iайла, безам, марша Iайла,
Сан къаналло дойла хьуна геч а.

Мутуш Танов   27.05.2019 22:00     Заявить о нарушении