Кохання не завжди...

Кохання не завжди народжує   любов,
Буває  часто навпаки;   
І  сумніви стискають в жилах  кров ,
Відносячи  у даль роки.

 Дві  долі поєдналися в одну,
 Як дві ріки злились докупи,
 Так жити б  їм удвох довіку,
 Та не пускають в рай гріхи.
         
Про все живе, відомо тільки Богу,
І тільки він  вирішує:  Що? Як?
А ми наївні і смішні нівроку
Не   боїмось, що вийде щось не так.
      
   Не так, не там, а хтозна –де,
   Не  ми, не ти,а інший хтось.
   Іде не за, а проти течії,
   І думає, що повезе авось.

Бог  дасть, мабуть, напевно,
За легковажність   будемо платить.
Та нарікаємо на долю ревно,
Бо  хочеться усе змінить.               


Рецензии