Можна виступити з вiршами на Медвiнi. Хто хоче?

Друзі, є чудова можливість представити свої вірші на зимовому книжковому ярмарку Медвін. Хто хоче?

Така можливість трапляється не кожен день.  Але трапляється! Наприклад, до Нового року.
Журнал «Стіна», відомий тим, що підтримує творчі ініціативи і загалом творчих людей, влаштовує Миколаївські поетичні читання з новорічною ялинкою і мандаринами. Захід відбудеться на зимовій книжковій виставці-ярмарку  Медвін у суботу 10 грудня – на стенді журналу «Стіна».

Куратор заходу – Антоніна Спірідончева.

Запрошуються усі, хто хоче себе показати та на інших подивитись!
Цього разу без обмежень, відбору та без умов приналежності до якихось літературних спільнот.  Можна приходити самим та приводити друзів. Дуже бажано (але не обов’язково) попередити про свою участь тут у коментарях або мені в приват.
Структура виступу учасників:

1. Кілька коротких, але інформативних речень про власне творче кредо, місію. Тобто треба відповісти на запитання «Для чого я пишу вірші та що я ними несу?»
2. Прочитати перед іншими учасниками три найкращі (на власну думку) вірші.
3. Розповісти про досягнення (те, що вважаєте важливим: книжки, аудіодиски, дипломи, премії, перемоги, участь у серйозних заходах).

Якщо у вас співана поезія – приходьте з гітарою. Це вітається!

Умовно кажучи, це будуть своєрідні «поетичні знайомства».

Під час заходу буде вестись протокол виступів та фотозйомка. Отож, по закінченню читань варто чекати публікацій (принаймні в інтернеті) та фотозвітів.

Також буде столик для книжок та дисків учасників – для ознайомлення і, можливо, продажу (за згодою учасників).

Нагадую, що це книжковий ярмарок. Для багатьох це може бути вдалим дебютом, або принаймні першим досвідом публічного виступу. Не бійтесь, не соромтесь! Всі свої.
Створювати атмосферу свята та  вільного спілкування покликані ялинка та мандарини… і до мандаринів.

Отже, зустрічаємось
10 грудня о 13-00
у столичній «КиївЕкспоПлазі»
(Київ, вул.Салютна, 2б, термінал К, від метро Нивки ходить безкоштовна маршрутка)
на стенді журналу «Стіна» (який знаходиться на межі книжкового та сувенірного ярмарків).

Читаємо та спілкуємось, на скільки вистачить натхнення!


Рецензии